БЕР
П'ятниця
29
08:38

​В Житомирській області на пожежах продовжують гинути люди

Щодня вогнеборці області ліквідовують пожежі, на яких гинуть та травмуються люди. Лише упродовж минулих вихідних виникло 8 пожеж, внаслідок яких 1 особа загинула та ще 2 – постраждали. Так, у суботу, 14 грудня, сталася пожежа в приватному житловому будинку в с. Шершні Коростенського району.

Під час її гасіння в одній із житлових кімнат виявили тіло загиблого 45-річного господаря. Ще дві пожежі сталися в квартирах п'яти та двоповерхових житлових будинків, що в обласному центрі. Через отруєння чадним газом госпіталізовано до лікувальних закладів у стані середнього ступеня важкості 51-річну жінку та 62-річного чоловіка.


Вже сьогодні вранці, 16 грудня, згорів житловий будинок в с. Здвижка Коростишівського району. У вогні загинув господар оселі, 1968 року народження.


Основними причинами виникнення загорань і, як наслідок, загибелі та травмування людей є власна недбалість громадян та нехтування правилами пожежної безпеки. Тож, шановні жителі області! Управління з питань цивільного захисту населення та оборонної роботи облдержадміністрації вкотре звертається з проханням бути уважними та обережними з вогнем. Слідкуйте за справністю печей, очищайте димоходи від сажі, не залишайте без нагляду працюючі електричні та газові прилади, не зловживайте алкоголем, уникайте куріння в приміщенні, а тим більше в ліжку!

Вчора

Сторінки:
Нагору