КВІ
Середа
24
01:08

​В Житомирській області невідомі підпалили поштове відділення

У Баранівському районі поліцейські з’ясовують причини підпалу поштового відділення. 14 листопада уранці до поліції надійшло повідомлення від рятувальників про виникнення пожежі у приміщенні центру поштового зв’язку у с. Рогачові. Після гасіння пожежі з’ясувалось, що наймовірнішою її причиною є занесення сторонього джерела вогню. Відтак поліцейські розпочали кримінальне провадження.

На місці події працівники слідчо-оперативної групи Баранівського відділення встановили, що пожежа виникла близько 7 ранку у підсобному приміщенні центру. За попереднім висновком фахівців, загоряння сталося через підпал.


- Усередину будівлі невідомий проник, пошкодивши, точніше вибивши, вхідні двері, - розповів начальник Баранівського відділення поліції Анатолій Корнієць. – Встановлюємо інші обставини, у тому числі мотиви злочину, та причетних осіб.


У вогні згоріли наявні у підсобному приміщення товари та технічна документація.


За вказаним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 194 (Умисне знищення або пошкодження майна) Кримінального кодексу України. За такі дії, учинені шляхом підпалу, передбачена відповідальність у вигляді позбавлення волі на термін від 3 до 10 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору