КВІ
Четвер
25
05:17

​В Житомирській області під час гасіння пожежі в багатоповерхівці врятували матір з дитиною

6 березня о 04:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в двокімнатній квартирі на п’ятому поверсі п’ятиповерхівки у м. Коростень. Власниця помешкання прокинулася вночі від їдкого запаху диму. Вона відразу ж розбудила свою малолітню доньку, закутала її в простирадло та, перейшовши у дальню кімнату, викликала рятувальників.

Аби потрапити всередину оселі вогнеборцям довелося вибити двері. Через сильну задимленість у помешканні бійцям ДСНС довелося застосувати апарати на стиснутому повітрі для гасіння загоряння. Під час проведення розвідки всередині квартири ланка газодимозахисної служби виявила в дальній кімнаті квартири 25-річну матір та її 6-річну доньку. Осередок загоряння знаходився на кухні – горіли меблі, що стояли біля розетки, яка іскрила та плавилась.


Пожежу локалізовано о 05:05 та о 05:35 – ліквідовано. Вогнем знищено шафу на кухні та пошкоджено 2 кв. м стіни. Загалом до ліквідації загоряння залучалося 4 рятувальників та 1 одиниця пожежної техніки.


За попередньою інформацією пожежа виникла внаслідок короткого замкнення в розетці. Зі слів жінки, ввечері напередодні вона вже відчувала неприємний запах плавленої ізоляції електродроту. Остаточні обставини події наразі встановлюються фахівцями.

Вчора

Сторінки:
Нагору