БЕР
Вівторок
19
10:49

В Житомирській області повалені дерева заблокували рух транспорту

Упродовж доби рятувальники області 6 разів надавали допомогу населенню у нестандартних ситуаціях

Упродовж 5 серпня рятувальники Житомирщини 6 разів надавали допомогу населенню у нестандартних ситуаціях, з них 4 рази прибирали повалені дерева, що впали на проїжджу частину.


Так, 5 серпня о 15:05 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що необхідна допомога рятувальників у зрізанню аварійних дерев, що впали на проїжджу частину автодороги Андрушівка-Волиця. Було встановлено, що на обох смугах дороги заблокований рух. Чергове відділення рятувальників у складі 5 чоловік за допомогою бензопили розрізали дерева та прибрали їх з проїжджої частини дороги на узбіччя.


Крім того, поблизу с. Збраньки Овруцького району, на автодорозі Норинськ-Збраньки, внаслідок сильного вітру впало 2 осики. Про це рятувальників сповістив сільський голова. По прибуттю рятувальників до місця події, рух автомобілів дорогою був повністю паралізований. Стовбур та гілля перекрили полоси з обох сторін. Бійці ДСНС за допомогою бензопили порізали дерева та відтягнули їх шматки на узбіччя.


Також учора негода позбиткувалася в с. Будичани Чуднівського району та в с. Яструбенька Брусилівського району.


Окрім цього, 5 серпня попільнянські рятувальники знешкоджували гніздо з осами, які загрожували життю людей в с. Строків. По прибуттю до місця виклику, на горищі житлового будинку рятувальники виявили гніздо діаметром близько 50 см та висотою 15 см. У спеціальних костюмах бійці ДСНС зняли кубло та обробили приміщення горища, застосувавши спеціальний спрей аби не допустити повторного його утворення. Далі гніздо вилучили та вивезли його за межі селища з подальшим спалюванням.


Внаслідок надзвичайних подій постраждалих не має.

Вчора

Сторінки:
Нагору