БЕР
Вівторок
19
04:02

​В Житомирській області рятувальники навчали дітей жити безпечно

19 лютого рятувальники Любарщини в рамках громадської акції «Запобігти. Врятувати. Допомогти.» на базі Новочорториївського аграрного технікуму провели пізнавальний інформаційно-профілактичний захід «Навчаємося жити безпечно». До проведення також долучились представники відділів освіти, культури Любарської райдержадміністрації, селищної ради, екстреної медичної допомоги та правоохоронці.

Розпочався захід із спільного відпрацювання дітьми та рятувальників практичних дій щодо евакуації з приміщення гуртожитку технікуму за сигналом «Увага всім!». Школярі дізнались про основні причини виникнення пожеж у побуті та отримали знання про те, як запобігти лихові, та як діяти, якщо опинився у екстремальній ситуації.


Також рятувальники застерегли підлітків від необдуманого бажання випробувати лід на міцність. Крім того, фахівці ДСНС пояснили школярам про необхідність бути обережними під час перебування вдома та на вулиці, при виявлення підозрілих невідомих предметів тощо.

На подвір'ї навчального закладу всіх очікували працівники Любарської екстреної медичної допомоги, які навчали усіх бажаючих надавати першу медичну допомогу. Там же бійці ДСНС демонстрували усім бажаючим бойове спорядження та обладнання, знайомили присутніх із роботою рятувальників, а також навчали користуватись первинними засобами пожежогасіння.


На завершення зустрічі учасники заходу отримали від гостей брилки зі символікою ДСНС та повчальну друковану продукцію.


Вчора

Сторінки:
Нагору