КВІ
Четвер
18
23:28

В Житомирській області за тиждень - 5 вбивств

​Минулого тижня на території Житомирщини сталися вбивства 5 (!) людей і в усіх випадках зловживання алкоголем відіграло неостанню роль.. Сьогодні усі вони розкриті, а винуватці затримані.

Найбільш зухвале – це вбивство 92-річної бабусі у с. Ставище Брусилівського району, що сталося 21 березня. Двоє рецидивістів, які лише кілька місяців тому вийшли з місць позбавлення волі, проникли посеред ночі до будинку старенької та, вимагаючи грошей, задушили жінку. Оперативники карного розшуку встановили особи та за кілька днів затримали у м. Конотоп Сумської області цих нелюдів, які виявилися жителями Полтавщини.


Також має резонанс вбивство у Коростишеві, що сталося 24 березня. 53-річна дружина у розпалі сімейної суперечки не витримала постійних принижень з боку чоловіка і нанесла йому ножове поранення, що стало фатальним для 57-річного чоловіка.


Також минулого тижня поліцейськими було розкрито подвійне вбивство двох братів у м. Новограді-Волинському. Упродовж доби розшуківці встановили двох раніше уже судимих місцевих жителів, причетних до вбивства чоловіків. Причиною вбивства став банальний конфлікт на грунті спільного пияцтва.


Такі ж наслідки мало зловживання алкоголем і в Романівському районі, де неприязні відносини між двома жителями с. Врублівки після спілього вживання спиртного лише загострились та привели до побиття одного іншим. У результаті від отриманих травм просто на вулиці помер 42-річний чоловік, тіло якого виявили лише наступного дня уранці випадкові перехожі.

Вчора

Сторінки:
Нагору