БЕР
Вівторок
19
11:15

​В Житомирській області за тиждень - два вбивства

Упродовж першого тижня листопада серед найбільш вагомих зареєстрованих подій маємо 2 умисних вбивства, 2 факти тяжких тілесних ушкоджень зі смертельними наслідками, 3 розбійні напади та низку незаконних заволодінь транспортними засобами. Нині поліцейські Головного управління та територіальних підрозділів поліції Житомирщини працюють над встановленням осіб, причетних до названих кримінальних діянь, та притягнення їх до відповідальності.

Так, 7 листопада уночі до Черняхівської місцевої лікарні було доставлено 33-річного жителя райцентру з осколковими пораненнями ніг. Травми чоловік отримав у результаті вибуху гранати, кинутої на його подвір’я. Упродовж дня розшуківці встановили та затримали підозрюваного у вчиненні замаху на вбивство.


У Попільнянському районі поліцейські затримали 41-річного чоловіка за обгрунтованою підозрою у причетності до вбивства 34-річної співмешканки. Тіло жінки з слідами побоїв було виявлене за місцем спільного проживання подружжя.


11 листопада уночі у Коростенському районі двоє молодиків вчинили розбійний напад на водія таксі. За кілька годин обоє були затримані та нині під вартою. Одному із них - 18, а іншому 22 роки.


Ще один розбійний напад - на магазин у м. Коростишеві. Двоє парубків у балаклавах ввірвались у заклад, коли там знаходилась лише продавчиня, та, прогрожуючи їй, забрали з каси наявні кошти. На даний час працюємо над затриманням нападників.


Минулого тижня поліцейські перевіряли анонімне повідомлення про замінування вокзалів у м. Житомирі. Практично одночасно проводилась евакуація та обстеження території трьох вокзалів обласного центру. Жодних вибухонебезпечних предметів не виявлено, але подібні «жарти» створюють незручності та проблеми для багатьох громадян. За цим фактом розпочато кримінальне провадження і після встановлення особи «жартівника» йому загрожує до 6 років ув’язнення.


На автодорогах області поліцейські груп швидкого реагування територіальних підрозділів припинили 709 порушень Правил дорожнього руху, з них 33 – це керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.


Водночас на автошляхах області сталося 147 дорожньо-транспортних пригод, 21 з них із потерпілими. У результаті 4 людей загинули та 20 отримали травми різного ступеня тяжкості.

Вчора

Сторінки:
Нагору