БЕР
Четвер
28
10:52

​В Житомирській ОДА відкрита ще одна керівна вакансія

Голова Житомирської ОДА Віталій Бунечко 24 жовтня підписав розпорядження про оголошення конкурсу на вакантну посаду директора департаменту культури, молоді та спорту. Це вже 3 конкурс на посаду керівника структурного підрозділу ОДА. Адже, як і зазначав Віталій Бунечко раніше, у команду ОДА потрібні нові професійні люди, які через прозорі конкурси очолять департаменти та управління.

«Приємно, що стільки людей подаються на відкриті конкурси в ОДА. Адже вже 11 заяв надійшло на попередньо оголошені конкурси. Це свідчить, що жителі Житомирщини готові змінювати стару владу. Ще одну вільну вакансію маємо в облдержадміністрації. Шукаємо творчу та наполегливу особистість, яка зможе очолити оновлений департамент культури, молоді та спорту ОДА. Тому запрошую фахівців у команду ОДА! Будемо змінювати Житомирщину разом!», – зазначає Віталій Бунечко.


Документи на конкурс на зайняття вакантної посади державної служби категорії «Б» – директора департаменту культури, молоді та спорту Житомирської ОДА – триватиме до 13 листопада 2019 року.


Посадовий оклад директора департаменту – від 10990 грн.


КВАЛІФІКАЦІЙНІ ВИМОГИ до кандидатів:

Ступінь вищої освіти не нижче магістра;

Досвід роботи на посадах державної служби категорій «Б» чи «В» або досвід служби в органах місцевого самоврядування, або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше двох років.

Вільне володіння державною мовою.


Документи приймаються за адресою: м. Житомир, майдан ім. С.П. Корольова, 1, каб.216 (другий поверх Житомирської ОДА). За детальною інформацією можна звертатись за тел: 0412 (47-50-77), e-mail: kadri@oda.zt.gov.ua.


Зауважимо, що нещодавно Віталій Бунечко оголосив відкриті та прозорі конкурси на вакантні посади керівників 2 структурних підрозділів – директора департаменту регіонального розвитку та начальника управління інформаційної дяільності та комунікацій з громадськістю.


До 17.00 год. 25 жовтня триває прийом документів на посаду директора департаменту регіонального розвитку ОДА, а до 18.15 год. 28 жовтня – на начальника управління інформаційної діяльності та комунікацій з громадськістю ОДА.


Вже 29 жовтня 2019 року пройде тестування кандидатів на посаду директора департаменту регіонального розвитку ОДА. Нагадаємо, що нещодавно Віталій Бунечко підписав розпорядження про упорядкування структури облдержадміністрації.

Вчора

Сторінки:
Нагору