БЕР
Вівторок
19
13:04

Сергій Сухомлин: Всім житомирянам потрібен успішний проект – житомирський футбол

​Через тиждень буде проведено тендер з реконструкції стадіону «Спартак». Гроші на це вже виділені. Після проведення тендеру місто активно займеться стадіоном для того, щоб наша футбольна команда «Полісся» нормально грала вдома і збирала житомирян для підтримки.

Про це Житомирський міський голова сказав гравцям ФК «Полісся» вітаючи їх з перемогою над запорізьким «Металургом» у Кубку України з футболу.


«Дякую за гру в Запоріжжі. Я розумію, що це була дуже складна перемога. Завдяки таким перемогам, прояву характеру та патріотизму, Житомиру та області можна будувати плани з розвитку футболу і під це шукати гроші, - каже Сергій Сухомлин. - Ми продовжимо працювати для престижу клубу в якого будуть гарні перспективи. У гравців має бути нормальна зарплата та призові, які будуть стимулювати гравців. Всім житомирянам потрібен успішний проект – житомирський футбол».


Міський голова також розповів про хід реконструкції стадіону «Полісся».


«Паралельно ми готуємо реконструкцію стадіону «Полісся». Там низка проблем, але я впевнений що голова аблдержадміністрації Ігор Гундич їх вирішить. Вже восени буде здана перша черга реконструкції центрального стадіону Житомирщини», - повідомив Сергій Сухомлин, Житомирський міський голова.


Нагадаємо, житомирське «Полісся» здобуло перемогу в дебютному поєдинку на професійному рівні, обігравши в матчі першого раунду Кубка України запорізький «Металург» з рахунком 0:2.

Вчора

Сторінки:
Нагору