БЕР
П'ятниця
29
16:16

​Тетяна Пашкевич: Я починаю новий кар'єрний шлях 

Він буде з УКРОПом. Не буду забігати наперед: невдовзі дізнаєтеся. Я прийняла важливе для себе рішення. І я вірю, що не розчарую вас. Сподіваюсь, що в надійних руках буде обласна організація на чолі з новим головою Андрій Ковальов. Тільки вперед! 

Хочу подякувати усім вам – депутатському корпусу, всім членам партії, керівникам місцевих організацій за величезну роботу. Нам разом вдалося за більш ніж рік з нуля створити УКРОП на Житомирщині. І щоб ми чи вам не казали – але Житомирська організація є і є конкретні позитивні результати, які потрібно усім разом примножувати, щоб вийти ще на вищий рівень. Ми - 9-ті у рейтингу за кількістю віданних голосів серед 23 областей України у 2015 році.

За цей час маємо чимало досягнень, а їх буде ще більше, бо ви активні на місцях, бо вас знають та поважають і вам не байдужа доля країни. Дякую депутатському корпусу. Нам є ким пишатися. Маємо 75 активних депутатів партії УКРОП усіх рівнів, зроблено більше 310 запитів і звернень. Ви вирішуєте на місцях ще більше питань в усному режимі. Ви стоїте на захисті інтересів громади, вирішуючи проблеми місцян. Кожен з вас має свою позицію, певний досвід, який я впевнена ви ще більше використовуватимете у розбудові партії.

Ми плідно працювали з Києвом, за що також велика подяка. І будемо ще плідніше працювати...

Кожному з вас я хочу подякувати за підтримку, за критику, було нелегко, ми усі про це знаємо. Ми ніколи не відверталися від труднощів, а вирішували їх заради розвитку партії, її збереження. Не завжди від нас все залежало. Але є багато приємних моментів, їх більш, ніж достатньо. І вони повинні примножуватися, бо ми виходимо на інший рівень. Дякую особисто Віталію Науменко, Анатолію Душко, Рустаму Раупову, Наталі Кокітко, Олегу Пінському, Леоніду Комашко, Василю Федоренко та Володимиру Канюку, Андрію Данілову...

Дивлячись на вас, маю хороші спогади з більшістю з вами, а їх не витерти….

Ви для мене дорогі, завжди будете у моїй душі. На мене також можете розраховувати у майбутньому. Перед нами стоять нові виклики, ми тільки починаємо новий етап, який хочеться, щоб був ще пліднішим, з порозумінням, з дискусіями, з перемогами та злетами!

Сторінки:
Нагору