КВІ
Четвер
25
10:39

З будинку бердичівлянина поліція вилучила конопляні запаси. ФОТО

​16 серпня працівники Бердичівського відділу поліції провели санкціонований обшук у будинку фігуранта кримінального провадження, відкритого за фактом вирощування нарковмісних рослин. У власника знайшли запаси висушеної коноплі.

Кілька тижнів тому під час проведення профілактичних заходів у райцентрі оперативники місцевого відділу поліції в одному з обійсть помітили каркас саморобної теплиці, в якій буяли чималі кущі, схожі на коноплі.


Тоді з присадибної ділянки 57-річного господаря поліцейські вилучили майже 80 нарковмісних рослин. За фактом посіву та вирощування коноплі (ст.310 ККУ) було розпочато кримінальне провадження.


У рамках досудового розслідування 16 серпня поліцейські провели у будинку фігуранта санкціонований обшук. У результаті в одному з приміщень було виявлено вже висушені запаси нарковмісної культури. За словами чоловіка, він вирощував і заготовляв коноплі для власного вжитку.

Вилучена сировина нині направлена на експертне дослідження. Досудове розслідування триває. За подібні протиправні діяння чоловікові може загрожувати до 3 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору