КВІ
Вівторок
23
22:54

​З початку року до Житомирської ОДПІ надійшло 34 звернення

Одним із ключових завдань в організації роботи з розгляду звернень громадян Житомирської ОДПІ є забезпечення постійного зв'язку між фіскальною службою і громадянином, вирішення важливих проблем кожної людини. З цією метою кожний громадянин має можливість звернутись до податкової інспекції не тільки особисто, а й письмово

Гарантують право на звернення: Конституція та Закон України «Про звернення громадян».

З метою визначення проблемних питань податковою інспекцією щомісячно проводиться аналіз стану роботи зі зверненнями громадян. Так, за січень – червень 2017 року надійшло 34 письмових звернень, що на 32 звернення менше, ніж за відповідний період 2016 року. Зменшення письмових звернень відбулося у зв’язку зі змінами у Податковому кодексі, щодо надання податкових консультації.

Слід відзначити, що за результатами розгляду даних звернень 21 – розглянуто та надано ґрунтовні відповіді заявникам, 6 – переслані за належністю відповідно до статті 7 ЗУ «Про звернення громадян» та 4 звернення не підлягає розгляду відповідно до статей 8 і 17 ЗУ «Про звернення громадян».

Також, не варто забувати про те, що кожен громадянин має право на особистий прийом, який проводять посадові особи Житомирської ОДПІ. З початку року звернулося 13 громадян, що на 7 більше ніж за відповідний період 2016 року, яким надано ґрунтовні усні відповіді.

Вчора

Сторінки:
Нагору