КВІ
П'ятниця
26
02:09

​За добу поліцейські викрили двох велокрадіїв

Баранівські та житомирські правоохоронці встановили причетних до крадіжок велосипедів осіб. В обох випадках чужі двоколісники вподобали жінки. Нині тривають подальші перевірки обставин подій.

Увечері 20 квітня до Баранівського відділення поліції звернулась 65-річна жителька смт Довбиша із повідомленням про крадіжку її велосипеда. За словами жінки, вона підозрює, що її односельчанка причетна до крадіжки двоколісника. Під час перевірки інформації поліцейські з’ясували, що велосипед знаходиться у 32-річної місцевої жительки. Жінка у скоєному зізналась, викрадене у неї вилучили.


Схожа неприємність сталася із 20-річним жителем с. Сінгурів Житомирського району. Молодик на кілька годин лишив двоколісник без нагляду, а згодом не знайшов його на місці. У ході проведених заходів правоохоронці з’ясували, що велосипед викрала 40-річна місцева жителька. Вона зізналась у скоєному. Двоколісник було вилучено.


Триває подальше з’ясування обставин подій. Статтею 185 (Крадіжка) ККУ такі дії караються штрафом або громадськими роботами на строк від 80 до 240 годин, або виправними роботами на строк до 2 років, або арештом на строк до 6 місяців, або позбавленням волі на строк до 3 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору