КВІ
Четвер
18
21:59

За добу вогнеборцями області ліквідовані загоряння 7 приватних житлових будинків

​3 березня о 09:22 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у приватному домоволодінні в с. Раківщина Овруцького району. Про це рятувальників сповістила дружина власника, яка виявила загоряння.

На місці події бійці ДСНС встановили, що вогнем частково охоплений дах приватного дерев’яного житлового будинку на площі біля 30 кв. м та існує загроза його розповсюдження на розташовані неподалік 2 господарчі будівлі. Оцінивши обстановку, керівник гасіння пожежі прийняв рішення залучити на допомогу ще одне відділення рятувальників. Їхніми спільними зусиллями о 09:55 пожежу локалізовано та о 10:58 – ліквідовано. Вогнем знищено 48 кв. м. даху житлового будинку та речі домашнього вжитку в одній з кімнат. Завдяки оперативним діям вогнеборців ще дві кімнати оселі та 2 господарчі будівлі залишилися неушкодженими.


Загалом до ліквідації надзвичайної події залучалося 7 чоловік особового складу та 2 одиниці спецтехніки.


Попередня причина пожежі – порушення правил пожежної безпеки при влаштуванні пічного опалення. Осередок загоряння знаходився на перекритті однієї з кімнат, у місці виходу на горище димаря пічного опалення.


Ще 6 пожеж у приватних помешканнях ліквідовані в с. Лугинки Лугинського району, с. Бехи Коростенського району, с. Забара Андрушівського району, а також в містах Бердичів, Малин та Олевськ.


Внаслідок всіх надзвичайних подій загиблих та травмованих не виявлено. Остаточні причини загорянь наразі встановлюють фахівці.

Вчора

Сторінки:
Нагору