БЕР
П'ятниця
29
16:42

​Жахлива трагедія: На Житомирщині загинули батько з сином

Страшна трагедія сталася вчора, 28 листопада, в с. Зольня Олевського району. У власному будинку внаслідок пожежі загинули батько з сином.

"Пожежа виникла в дерев’яному житловому будинку. Під час її гасіння виявлено бездиханні тіла 65-річного власника оселі та його сина 1986 року народження. Ймовірна причина загоряння - необережність під час куріння. Наразі фахівцями встановлюються остаточні причини надзвичайної події", - поінформували в райдержадміністрації.

У цей же день палав житловий будинок й в с. Шоломки Овруцького району. І, як наслідок, згоріло 2 м2 та пошкоджено 9 м2 перекриття оселі.

Крім того, сталося займання в одній із квартир 4-х поверхового житлового будинку в м. Овруч. Вогнем знищено матрац. Аналогічна пожежа виникла й у с. Мала Горбаша Новоград-Волинського району. Згорів матрац та домашні речі. А в с. Іванівка Житомирського району згоріла покрівля господарської споруди.

Переважна більшість пожеж в осінньо-зимовий період припадає на приватний житловий сектор й спричинена необережністю громадян з вогнем, зокрема при курінні в ліжку, необережному використанню саморобних електрообігрівачів, опалювальних печей, внаслідок перевантаження електромережі тощо.

Сторінки:
Нагору