БЕР
Четвер
28
20:18

Максим Вілівчук: ​Заклади культури мають рухатись у прогресивному форматі діяльності

Заступник голови обласної ради Максим Вілівчук 11 серпня відвідав обласну бібліотеку для юнацтва Житомирської обласної ради, де нещодавно було призначено нового директора Олену Люблянську.

"Заклади культури мають рухатись в новому, прогресивному форматі діяльності. Люди мають відчувати приязнь та творчий дух цих місць. Я готовий долучатись до проведення яскравих заходів з підтримкою, один з яких скоро анонсуватимемо", - зазначив Максим Вілівчук.


В обласній бібліотеці для юнацтва проводять виставки, майстер-класи та мистецькі заходи, список яких, обіцяє Олена Люблянська, невдовзі поповниться. Нині в бібліотеці проходить виставка художника-ілюстратора із Сєвєродонецька Дмитра Ракова, який зараз проживає в Житомирі та долучається до творчих заходів міста.


За рік до бібліотеку відвідують близько 60 тисяч житомирян, а фонд книг закладу налічує більше 100 тисяч екземплярів. Зокрема, цього року вже закупили книжок на 20 тис. грн. До Дня незалежності за сприяння бібліотеки для юнацтва відбудуться вуличні читання поезій «Я люблю цю країну», на пішохідній вулиці Михайлівській.

Сторінки:
Нагору