КВІ
П'ятниця
19
10:09

​Затримано банду, яка вчиняла розбійні напади в Житомирській та Вінницькій областях. ФОТО

17 квітня у місті Житомирі було затримано групу розбійників, які протягом трьох останніх місяців скоїли низку зухвалих нападів у Житомирській та Вінницькій областях. Про це на брифінгу повідомив начальник ГУНП в Житомирській області В’ячеслав Печененко. За його словами, затримання членів розбійної групи відбулося одразу після скоєння ними злочину в м. Житомирі.

За оперативною інформацією до складу групи входило 6 осіб, серед яких 1 неповнолітній. На даний час вже є підтвердження скоєння цією групою осіб понад 10 розбійних нападів та грабежів. Діяли розбійники зухвало, в вечірній та нічний час вишукували одинокі жертви чоловічої статі і шляхом побиття відбирали у потерпілих коштовності та цінні речі.


Начальник кримінальної поліції ГУНП Валерій Бондар повідомив, що усі затримані це раніше засуджені особи за тяжкі злочини. Один з затриманих лише у січні цього року звільнився з місць позбавлення волі, де відбував покарання за умисне вбивство батька.


«Була складена група, в якій був лідер, діяли тільки за спільною та попередньою змовою. Вибирали поодиноких чоловіків, вибирали місця, де не має освітлення, або мінімізована кількість магазинів, де встановлено відеокамери, щоб не фіксувати себе на відео. Серед них є неповнолітній, учень 9-го класу з м. Бердичева», - розповів Валерій Бондар.


Під час проведення обшуків за місцем проживання затриманих, були вилучені речові докази, у тому числі і награбовані речі. Певну частину награбованого вони реалізовували через підставних осіб у ломбарди м. Бердичева.


Затримані уже взяті під варту, їм інкримінується вчинення нападів за попередньою змовою групи осіб.

Вчора

Сторінки:
Нагору