БЕР
Четвер
28
17:50

Завершилося створення електронних кабінетів на пробне ЗНО

​Вчора, 31 січня, завершилася реєстрація електронних кабінетів учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання.

За даними Вінницького регіонального центру оцінювання якості освіти, 1651 особа з Житомира заповнила реєстраційну форму, створивши власний електронний кабінет, для участі в пробному ЗНО.


Реєстрацію для участі в пробному ЗНО вважають завершеною після того як учасник, який заповнив реєстраційну форму на сайті регіонального центру, роздрукував квитанцію та сплатив послугу в будь-якій банківський установі України. Вартість одного пробного ЗНО для одного учасника складає 129 грн. 00 коп. Оплату можна здійснити до 06 лютого 2018 року (включно).


Нагадаємо, що як і в попередні роки, пробне ЗНО проводитиметься з метою ознайомлення всіх бажаючих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу учасників до пункту тестування та робочого місця. у 2018 році пробне зовнішнє незалежне оцінювання з української мови і літератури відбудеться 24 березня, з історії України, математики, біології, географії, фізики, хімії, англійської, іспанської, німецької, французької мов – 31 березня. У день проведення пробного тестування кожен зареєстрований учасник може скласти тест з одного навчального предмета.

Сторінки:
Нагору