БЕР
Четвер
28
10:54

​Ірина Ярмоленко: Здатність до змін - прерогатива сильних

Вчора відбулася соціально-гуманітарна комісія Житомирської міської ради. На порядку денному було одне, але дуже широке питання - робота наших професійно-технічних училищ.

Запитань більше, ніж відповідей. Але я щиро пишаюся, зокрема, роботою нашої комісії. Адже саме ми три-чотири місяці тому підняли стратегічний розгляд цього питання. І на сьогодні завдяки управлінню освіти та профільному заму місто Житомир стало по-суті моделлю для всієї України у вирішенні оптимізації ПТУ.


На разі ми пропонуємо укрупнення з 10 ПТУ до чотирьох- п'яти Центрів профтехосвіти за галузевим принципом. Замість неактуальних нині професій - лише затребувані на ринку праці, прорахунок кожної копійки нашої громади. Такими діями ми кидаємо виклик не лише армії безробітніх, але й впливаємо на поліпшення послуг освіти.


На разі багато дискусій, багато ображених.... Але управління змінами завжди відбувається болісно. Та я прийшла в мерію не консервувати старі проблеми, тож буду робити усе можливе, аби в кінцевому підсумку перемогу від змін отримали "майбутнє ЖИТОМИРА", наші учні....

Вчора

Сторінки:
Нагору