БЕР
Вівторок
19
11:49

​Жителеві Лугинського району загрожує ув’язнення за спробу крадіжки

Нині триває досудове розслідування за ст. 185 (Крадіжка) КК України, у якій фігурантом виступає житель с. Лугинки. Чоловіка обґрунтовано підозрюють у спробі викрадення грошей та ноутбука з чужого автомобіля.

До поліції звернувся 34-річний житель смт Лугин із повідомленням про злодіяння. Чоловік розповів, що увечері 20 червня приїхав до матері, яка проживає в с. Лугинках. Свій автомобіль «ВАЗ-2108» поставив у подвір’ї та не замкнув. Цією обставиною і скористався 43-річний місцевий житель. Однак його спробу поцупити ноутбук та 550 гривень із салону авто помітив господар. Чоловік відібрав у зловмисника власні речі, а про подію повідомив до поліції.


Відтак нині у рамках розпочатого за ст. 15 (Замах на злочин) та ст. 185 (Крадіжка) ККУ кримінального провадження триває з’ясування всіх обставин події. У разі доведення його провини горе-крадію може загрожувати від 3 років позбавлення волі.


Шановні громадяни! Залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, особливо у нічний час, ви ризикуєте безпекою вашого майна. Будьте обачними ! Виходячи з автомобіля навіть на декілька хвилин, не забувайте зачиняти вікна та дверцята, намагайтеся не залишати в салоні на видноті цінні речі, гроші, документи. Подбайте про надійну нічну стоянку для власного транспортного засобу. Також для попередження викрадення авто обладнайте його протиугінними пристроями.

Вчора

Сторінки:
Нагору