КВІ
П'ятниця
19
05:30

​Житомирян попереджають про нову небезпеку

11-12 червня на території області утримається 4 (високий) клас пожежної небезпеки. 13 червня у центральних районах очікується 5 (надзвичайно високий), на решті території 4 (високий) клас пожежної небезпеки.

Синоптики прогнозують також спекотну погоду. Температура повітря прогріється до +33 градусів. Переважно без опадів. Очікуються місцями невеликі грозові дощі вдень, 13 червня.


Зважаючи на погодні умови, управління цивільного захисту населення облдержадміністрації рекомендує: у спекотну погоду обов’язково носити головний убір з легкого, світлого матеріалу. Від дії сонячних променів захистить також парасолька. Одяг повинен бути з легкої нещільної тканини, світлий.


По можливості не виходити на сонце в найбільш "гарячий" час дня (приблизно від 11 до 16 години). Варто уникати в спеку великих фізичних навантажень. Роботу ж на улюбленому городі, або далекий похід краще планувати не на спекотний полудень, а на ранкові або вечірні години. І, насамкінець, ні в якому разі не вживати спиртних напоїв.


До того ж, у зв'язку із високим рівнем пожежної небезпеки, закликаємо жителів області бути уважними й обережними з вогнем та дотримуватися правил пожежної безпеки!

Вчора

Сторінки:
Нагору