БЕР
Четвер
28
21:03

​Житомиряни потрапили у жахливу ДТП на Хмельниччині. ФОТО

Дорожньо-транспортна пригода сталася вчора, 22 січня, близько 18.33 години на автодорозі «Стрий — Кропивницький — Знам’янка», поблизу повороту на село Климківці Хмельницького району.

Встановлено, що 61-річний тернополянин на автомобілі «BMW X5», рухаючись в напрямку Тернополя, виїхав на смугу зустрічного руху, де допустив зіткнення з вантажним автомобілем «Mercedes Sprinter» під керуванням 27-річного жителя міста Любар Житомирської області, який рухався в напрямку Хмельницького.


Останній втратив керування, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з вантажним автомобілем «Volvo» під керуванням 46-річного львів’янина, який рухався в напрямку Тернополя.

Четвертий учасник ДТП, 56-річний водій автомобіля «Toyota Camry», житель м. Вінниця, намагаючись уникнути зіткнення з автомобілем «BMW X5», виїхав на смугу зустрічного руху та врізався у все той же «Mercedes Sprinter».


У результаті ДТП водій автомобіля «Mercedes Sprinter» отримав тілесні ушкодження у вигляді політравми, у його 29-річного пасажира діагностували забій грудної клітини. Обоє чоловіків перебувають в реанімації Хмельницької обласної клінічної лікарні. Ще один пасажир автомобіля «Mercedes Sprinter», 42-річний житель міста Любар, отримав тілесні ушкодження у вигляді рваної рани лобної ділянки голови та після надання медичної допомоги був відпущений додому.


Наразі слідчі з’ясовують усі обставини ДТП. По даному факту відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України.

Сторінки:
Нагору