БЕР
П'ятниця
29
16:50

Олексій Ясюнецький : Житомирщина готова до ускладнення погодних умов – розроблені схеми об’їзду для автомобілів

Житомирська область готова до ускладнення погодних умов та розробила схеми об’їзду для автомобілів по всім дорогам регіону.

Про це сказав сьогодні, 12 січня, заступник голови – керівник апарату ОДА Олексій Ясюнецький під час відеонаради Державної комісії з питань ТЕБ та НС під головуванням Віце-прем’єр-міністра – Міністра регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ України Геннадія Зубка.


«Погіршення погодних умов наприкінці грудня 2017 року стало справжнім випробуванням і, так званим, «лакмусовим папірцем» готовності всіх наших служб до належного реагування. Зроблені відповідні висновки. Ми розробили картки-схеми об’їзду по всіх нашим дорогам, де були проблеми і де потенційно вони можуть бути. Також ми визначили відповідальних осіб та спецтехніку за кожною ділянкою. Будемо працювати і надалі», – сказав Олексій Ясюнецький.


Також він додав, що область має налагодити більш щільну та тісну співпрацю і комунікацію з іншими областями у випадках погіршення погодних умов.


«Іде погіршення погодних умов. Я ще раз наголошую на стале забезпечення систем життєзабезпечення у кожному місті. Ви маєте відпрацювати питання взаємодії органів влади при таких випадках. Крім цього, до 19 січня кожна область має розробити регіональний план реагування при погіршенні погодних умов. Необхідно провести аналіз-рейд технічного стану спецтехніки. Нацполіція має забезпечити у такі періоди координацію дій автомобілів на дорогах», – сказав Геннадій Зубко.

Сторінки:
Нагору