КВІ
Субота
20
01:08

​Житомирщина може стати шостим осередком Української Академії Лідерства

Українська Академія Лідерства найближчим часом може бути заснована і у Житомирській області. Вчителі та випускники Академії вже неодноразово відвідували нашу область в рамках навчання. Студенти-лідери проходили практику в управлінні культури та туризму облдержадміністрації.

Українська Академія Лідерства (УАЛ) -  це програма особистісного та суспільного розвитку, головним елементом якої є 10-місячний формаційний курс для випускників середніх шкіл. Програма будується на поєднанні елементів фізичного, емоційного та інтелектуального розвитку на основі цінностей.


За словами начальника управління культури та туризму облдержадміністрації Тетяни Парфентієвої, Житомирщина може стати шостим осередком Української Академії Лідерства. Вперше була створена у Києві, ще чотири осередки наразі діють у Львові, Полтаві, Харкові та Миколаєві.


«Ідея відкриття осередку Академії в нашій області виникає вже не вперше. Ми вже неодноразово організовували цікаві зустрічі, відвідування музеїв на теренах Житомирської області для студентів та викладачів УАЛ. Так минулого року вони зустрічалися з Житомирською 95-ю аеромобільною бригадою та підприємцями регіону», - розповіла Тетяна Парфентієва.

Вчора

Сторінки:
Нагору