КВІ
Середа
24
06:42

​Житомирська митниця ДФС: представники ОБСЄ ознайомились з роботою

13 вересня 2017 року в міждержавному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Вільча» спільно з митниками та прикордонниками проведено зустріч із спостерігачами Спеціальної моніторингової місії в Україні Організації з безпеки та співробітництва в Європі.

Під час зустрічі спостерігачі цікавились процедурами проведення митного контролю та митного оформлення товарів.


З метою підвищення рівня обізнаності, представниками Житомирської митниці ДФС ознайомлено спостерігачів з процедурами проведення митного контролю та митного оформлення товарів в пункті пропуску «Вільча», динамікою здійснення вантажопотоку та пасажиропотоку, порядком проходження митного контролю вантажними транспортними засобами, товарами, що переміщуються через пункт пропуску в митних режимах експорт та імпорт.


Необхідно зазначити, з 1992 року Україна стала членом ОБСЕ. Спеціальна моніторингова місія ОБСЄ в Україні розпочала свою роботу 21 березня 2014 року, після запрошення українського уряду, за погодженням 57 країн-учасниць ОБСЄ. Основні завдання місії – вести неупереджений об’єктивний нагляд за ситуацією, пов’язаною з безпекою, за всіма питаннями, пов’язаними з правами людей, сприяння діалогу.

Вчора

Сторінки:
Нагору