БЕР
Вівторок
19
04:17

​Житомирська поліція викрила квартирну злодійку

Правоохоронці встановили причетність 34-річної житомирянки до крадіжки мобільного телефону з квартири жителя обласного центру. Нині триває з’ясування обставин події.

До поліції звернувся 34-річний житель м. Житомира із повідомленням про крадіжку. Чоловік розповів, що з його квартири зник мобільний телефон вартістю 3 тисячі гривень.


У ході проведених заходів поліцейські з’ясували, що кілька днів тому у помешканні заявника побувала його знайома. Як було встановлено, саме 34-річна жінка і причетна до злодіяння. Її розшукали, викрадене поліцейські вилучили.


Нині триває подальше з’ясування обставин крадіжки. Законодавством за такі дії передбачено покарання у вигляді штрафу від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадських робіт на строк від 80 до 240 годин, або виправних робіт на строк до 2 років, або арешту на строк до 6 місяців, або позбавлення волі на строк до 3 років.


Шановні громадяни! Правоохоронці вкотре закликають відповідально ставитися до збереження власного майна. Не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Не залишайте цінні речі без нагляду у легкодоступних місцях. Будьте обачними!

Вчора

Сторінки:
Нагору