БЕР
П'ятниця
29
12:57

​Житомирське підприємство шукає фахівців з тривимірної візуалізації

Об’єднуючи зусилля із найнадійнішими соціальними партнерами – роботодавцями навколо головної мети, над якою працює служба зайнятості України – пошук роботи для тих, хто її потребує та задоволення потреб роботодавців,

17 січня у приміщенні Житомирського міського центру зайнятості відбувся міні-ярмарок щодо заповнення вакансій на ТОВ «ЕГУ ТРАНСФЕР». На ярмарку були присутні представники підприємства керівник проектів та програм Анна Сидоренко та головний бухгалтер Наталія Ярмолюк.

Основним напрямом діяльності ТОВ «ЕГУ ТРАНСФЕР» є надання послуг з тривимірної візуалізації та моделювання. Підприємство створює нові робочі місця і забезпечує навчання майбутніх працівників необхідним умінням і навичкам.

Керівник проектів та програм Анна Сидоренко розповіла у чому полягає робота фахівця з тривимірної візуалізації та моделювання. Ознайомила присутніх з умовами праці та соціальної сфери. Офіційне працевлаштування, стабільна конкурентна заробітна плата, повний соціальний пакет, гідні умови праці, доставка з роботи в нічний час за рахунок роботодавця – ось чим приваблює роботодавець.

Захід відвідали 60 осіб, які звернулися в службу зайнятості для пошуку роботи. Зустріч відбулася в активній формі. Всі зацікавлені новими пропозиціями на ринку праці мали можливість переглянути відеопрезентацію вакансії, яку пропонує роботодавець, поспілкуватись індивідуально, отримати контактну інформацію.

Понад 20 осіб зацікавила пропозиція роботодавця і вони були запрошені на співбесіду безпосередньо на підприємство для ознайомлення з робочим місцем.

13 учасників заходу відразу визначились та записалися на конкретний час та дату співбесіди. Чекаємо результатів співбесіди шукачів роботи та роботодавця.

Вчора

Сторінки:
Нагору