БЕР
Вівторок
19
13:15

​Житомирські дільничні викрили чоловіка у продажі холодної зброї

В обідню пору 20 лютого дільничні офіцери поліції Житомира виявили чоловіка, який нелегально торгував ножами на місцевому ринку. Нині по даному факту триває досудове розслідування.

– Того дня дільничні офіцери відпрацьовували територію своєї дільниці, коли помітили на центральному ринку міста підозрілого хлопця, який торгував ножами. Жодних дозвільних документів продавець не надав, бо не мав їх взагалі, - розповів заступник начальника Житомирського ВП ГУНП Володимир Богдан.


Тоді інспектори викликали слідчо-оперативну групу Житомирського відділу поліції, працівники якої і вилучили небезпечний товар. До того ж, правоохоронці встановили особу продавця. Ним виявився 22-річний житель Кіровоградщини.


За словами хлопця, про те, що його товар може бути холодною зброєю, він знав і усвідомлював незаконність своїх дій. Також чоловік розповів, що ножі купив в одній із південних областей і вирішив торгувати ними в інших регіонах.


За вказаним фактом слідчі Житомирського відділу поліції розпочали кримінальне провадження за ч.2 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), у рамках якого готують документи про направлення вилучених 74 ножів на експертне дослідження до Житомирського науково-дослідного експертно-криміналістичного центру МВС України.


Законодавством подібні протиправні дії караються від штрафу до 3 років ув’язнення.

Вчора

Сторінки:
Нагору