БЕР
П'ятниця
29
00:05

​Житомирські оперативники розшукали квартирного злодія

Поліцейські встановили підозрюваного у крадіжці з оселі житомирянки. У чоловіка вилучили викрадене. Розпочато досудове розслідування.

Удень 30 березня до Житомирського відділу поліції звернулась 43-річна жителька обласного центру з повідомленням про крадіжку з її квартири. Жінка розповіла, що вдома нікого не було майже добу. Повернувшись, вона виявила зникнення кавомашини, однак не помітила пошкоджень вікон чи дверей.


На місці події працівники слідчо-оперативної групи поліції з’ясували, що зловмисник потрапив у помешкання, відтиснувши замок вхідних дверей.


У ході першочергових заходів оперативники карного розшуку встановили, що до вчинення злодіяння може бути причетний раніше судимий за злочини, пов’язані з незаконним обігом наркотиків, 30-річний житомирянин. Його розшукали, у чоловіка вилучили викрадене.


Нині триває встановлення всіх обставин рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. Відповідно до чинного законодавства чоловікові може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.

Вчора

Сторінки:
Нагору