КВІ
Середа
24
13:37

​Житомирські поліцейські провели навчання із затримання небезпечних злочинців

Власне навчання передбачали оперативну організацію підрозділів поліції та проведення низки спеціальних заходів із встановлення обставин умовно вчиненого злочину та затримання причетних до нього осіб.

Навчально-тренувальні відпрацювання розпочалися уранці 31 травня із повідомлення на спецлінію «102» про умовне вчинення у м. Житомирі зухвалого злочину невідомими особами із застосуванням зброї. За легендою, нападники викрали з автівки сумку із солідною сумою коштів і поїхали геть на своєму транспортному засобі.


Відтак на територіях обласного центру та навколишніх районів було введено в дію спеціальні заходи поліції, направлені на забезпечення перевірки транспортних засобів на виїздах з м. Житомира. Окрім того, було організовано злагоджену та координовану роботу поліцейських щодо встановлення місцезнаходження та оперативного затримання умовних злочинців.


Як прокоментував т.в.о. начальника ГУНП Житомирщини Сергій Крупєй, проведення подібних навчань з особовим складом дає змогу відпрацьовувати професійні навички та відточувати майстерність діяти чітко, злагоджено та результативно у реальних обставинах.

Вчора

Сторінки:
Нагору