БЕР
Вівторок
19
13:52

​Житомирські поліцейські розшукали крадія з автомобіля

До Житомирського районного відділення поліції звернувся житель обласного центру із повідомленням про крадіжку з його авто мобільного телефону. Подія сталась у с. Вересах. Поліцейські встановили причетного до злодіяння. Триває досудове розслідування.

За попередніми даними, правопорушення було вчинено увечері 6 червня. Саме тоді заявник, 26-річний житомирянин, приїхав до с. Вересів у справах та залишив свій автомобіль «Fоrd» неподалік приватного будинку. За півгодини виявив зникнення з салону незамкненого транспортного засобу мобільного телефону.


У ході з’ясування обставин події поліцейські встановили, що до злодіяння може бути причетний 38-річний житель м. Житомира. Його розшукали, чоловік провину свою визнав. Викрадене поліцейські вилучили.


Відтак нині у рамках розпочатого за ст. 185 (Крадіжка) ККУ кримінального провадження триває з’ясування всіх обставин події. Чоловікові може загрожувати штраф або громадські роботи, або виправні роботи, або піврічний арешт чи позбавлення волі на строк до 3 років.


Шановні громадяни! Залишаючи без нагляду свої транспортні засоби, особливо у нічний час, ви ризикуєте безпекою вашого майна. Будьте обачними ! Виходячи з автомобіля навіть на декілька хвилин, не забувайте зачиняти вікна та дверцята, намагайтеся не залишати в салоні на видноті цінні речі, гроші, документи. Подбайте про надійну стоянку для власного транспортного засобу. Також для попередження викрадення авто обладнайте його протиугінними пристроями.

Вчора

Сторінки:
Нагору