КВІ
Четвер
18
16:24

​Житомирські поліцейські викрили вокзального злодія

Працівники кримінальної поліції встановили, що до крадіжки чужого телефону та кредитної картки причетний 31-річний житель Житомирського району. Розпочато досудове розслідування.

27 грудня до Житомирського відділу поліції звернувся 44-річний житель Пулинського району із заявою про крадіжку. За словами чоловіка, він необачно залишив на лавці на території житомирського автовокзалу свій мобільний телефон та кредитну картку, які й було викрадено. У подальшому виявилось, що з його банківського рахунку було знято 12 тисяч гривень.

У ході проведених заходів оперативники встановили, що до вчинення кримінального правопорушення причетний 31-річний житель Житомирського району. Чоловік у вчиненому зізнався.

Розпочато досудове розслідування за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває з’ясування всіх обставин події. Чоловікові загрожує до 3 років позбавлення волі.

Шановні громадяни! Відповідально ставтеся до збереження власних коштів та майна. Перебуваючи у місцях масового скупчення людей, на автостанціях та вокзалах, у кафе, барах, розважальних та торгівельних закладах тощо, будьте уважними та обачними. Не демонструйте невідомим особам вміст ваших сумок та гаманців, не залишайте цінні речі на видноті та без нагляду. Цим ви можете привернути увагу зловмисника та зазнати значних збитків.

Вчора

Сторінки:
Нагору