БЕР
Вівторок
19
05:48

Житомирські поліцейські затримали злодія з Вінниччини

​Працівники кримінальної поліції з’ясували, що до крадіжки будівельного обладнання з будинку у с. Сонячному Житомирського району причетний 39-річний житель сусідньої області. Нині триває досудове розслідування.

19 жовтня до Житомирського районного відділення поліції звернувся 41-річний житель м. Коростишева із повідомленням про крадіжку з його будинку, розташованого у с. Сонячному.


На місці події працювала слідчо-оперативна група поліції. Як з’ясували поліцейські, крадіжку було вчинено за період часу з 17 по 19 жовтня, поки господар був відсутній. Зловмисник підібрав ключа та потрапив у помешкання, звідки викрав штукатурну станцію.


Відповідні відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) КК України. У ході проведених заходів оперативники кримінальної поліції встановили, що до вчинення правопорушення причетний 39-річний житель Вінницької області. Чоловік у скоєному зізнався. Викрадене було вилучено.


Відповідно до чинного законодавства чоловікові може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

Вчора

Сторінки:
Нагору