БЕР
Четвер
28
20:19

Житомирський ІнБев/НПУ перемагає харківський Viva Cup і виходить в 1/4 Кубку України з футзалу

​У суботу, 20 січня, житомирський ІнБев/НПУ зіграв матч-відповідь 1/8 Кубку України з футзалу. В Харкові підопічні Валерія Директоренко вдруге зустрілися з аматорським «Viva Cup».

Після домашньої нічиї у Житомирі, було багато хвилювань, що на паркеті рідного спорткомплексу «Каразінський» харків’яни створять максимум проблем для наших футзалістів. Однак, гравці «ІнБев/НПУ» зробили правильні висновки, і результати не змусили себе довго чекати.


Вже по ходу першого тайму підопічні Валерія Директоренка вели 0:3, і на той момент вони були вже однією ногою у чвертьфіналі. Однак, після перерви господарі майданчику значно активізувались, що дозволило їм скоротити рахунок.


Можливо, підопічним Романа Перадзе і вдалося здійснити «камбек», якби у складі ІнБев/НПУ не було такого досвідченого гравця, як Сергій Литвиновський. Саме його голи фактично вирішили долю цього двохматчевого протистояння на користь ІнБев/НПУ.


Відтак ІнБев/НПУ виходить до 1/4 Кубку України з футзалу.


«Viva Cup» (Харків) – «ІнБев/НПУ» (Житомир/Київ) – 4:6

Голи: Батагов (24), Сухов (27 – автогол), Абакшин (38), Кондратюк (40) – Дзюба (8), Бакум (11), Войток (17), Литвиновський (23, 35, 40)

На 36-й хвилині Бакум («ІнБев/НПУ») не реалізував 10-метровий.

Перший матч – 3:3

Сторінки:
Нагору