БЕР
П'ятниця
29
16:50

Сергій Сухомлин: Змінюй себе, змінюй місто, змінюй країну!

З нагоди 25-ї річниці незалежності України мешканці міста і області отримали відзнаки

Вітаючи присутніх зі святом під час урочистої частини відзначення Дня незалежності, міський голова Житомира Сергій Сухомлин зазначив, що мешканці міста повинні завжди пам'ятати про тих, завдяки кому Україна є незалежною.

"Вся історія України - це історія боротьби. І зараз ця боротьба продовжується. Я хочу, щоб ми кожен день пам'ятали, що ці люди віддали свої життя, щоб ми жили спокійно і будували вільну та заможну Україну. Я хочу, щоб ми всі пам'ятали подвиг наших хлопців, наших добровольчих батальйонів, наших воєнних лікарів, наших воєнних капеланів і всіх волонтерів, які допомагають армії. Я хочу, щоб ми пам'ятали, що поруч з нами, живуть сім'ї, які втратили батьків, синів. Україна тоді буде щасливою, коли в останню путь солдата будуть проводжати тисячі житомирян, а не 30 -50, як зараз. Україну ми створюємо самі.

Вже зараз, за 25 років в Україні народжене вільне покоління, яке ніколи не жило в Радянському Союзі. Тому, у нас є все, для того, щоб разом побудувати вільну, заможну країну. Змінюй себе, змінюй місто, змінюй країну! Слава Україні! ", - наголосив Сергій Сухомлин.

Після вітальних слів від представників влади, мешканців міста та області нагородили відзнаками Президента України - ювілейними медалями "25 років незалежності України", орденами, почесними званнями, грамотами та подяками. Серед них – військові, волонтери, капелани, благодійники, фахівці різних сфер життєдіяльності.

Продовжилося свято концертною програмою «Україна. Народжені вільними!».

Сторінки:
Нагору