КВІ
Четвер
25
23:50

Звягельські поліцейські розшукують причетного до крадіжки майна

​Працівники кримінальної поліції встановили, що до викрадення речей з чужого підсобного приміщення причетний 29-річний житель м. Новограда-Волинського. Нині чоловіка розшукують.

19 листопада до поліції звернувся 38-річний житель с. Киянки із повідомленням про крадіжку з його підсобного приміщення металевих кутників загальною вартістю 3500 гривень. Зловмисник скористався тим, що господар не зачинив сарай. У ході проведених заходів поліцейські встановили, що до злодіяння причетний 29-річний звягельчанин.


Нині у рамках розпочатого за ст.185 (Крадіжка) КК України кримінального провадження триває з’ясування обставин події. Чоловіка, причетного до правопорушення, розшукують. Відповідно до чинного законодавства йому може загрожувати від 3 до 6 років позбавлення волі.


Шановні громадяни! Не забувайте вчасно подбати про безпеку свого майна. Намагайтеся зберігати цінні речі у недоступних для сторонніх осіб місцях, не запрошуйте малознайомих людей у власні помешкання. Не забувайте зачиняти двері та вікна, у тому числі і у нежитлових та підсобних приміщеннях.

Сторінки:
Нагору