КВІ
Четвер
25
23:49

​Звягельські поліцейські вилучили наркотики

Уночі 27 серпня на вулиці м. Новограда-Волинського працівники поліції виявили згорток з порошкоподібною масою у місцевого жителя. Виявлене було вилучено та розпочато кримінальне провадження.

Підозрілого перехожого помітили працівники сектору реагування патрульної поліції. Чоловіка зупинили для перевірки. Під час поверхневого огляду у 35-річного жителя райцентру виявили згорнуту гривневу купюру, у яку був захований пакуночок з фольги із порошкоподібною масою. За попередніми даними чоловік зберігав небезпечний наркотичний засіб амфетамін.


На місці події працювала слідчо-оперативна група Новоград-Волинського відділу поліції. Виявлене було вилучено та направлено на експертне дослідження. Нині розпочато досудове розслідування одразу за ст. 309 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів без мети збуту) ККУ.


За такі дії чоловікові може загрожувати штраф від 50 до 100 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або виправні роботи на строк до 2 років, або арешт на строк до 6 місяців, або обмеження волі на строк до 3 років, або позбавлення волі на той самий строк.

Сторінки:
Нагору