БЕР
Четвер
28
17:41

Віктор Развадовський: ​Я братиму участь у найближчих виборах до Верховної Ради!

Про це діючий представник 67-го Чуднівського одномандатного виборчого округу у законотворчому органі України заявив під час урочистого святкування Дня Чуднова 8 вересня поточного року.

Привітавши земляків з Днем міста, побажавши їм щиросердно мирного неба, здоров'я, святкового настрою, достатку, благополуччя, довголіття та непохитної віри у щасливе майбутнє рідної землі, Почесний громадянин Чуднова Віктор Развадовський запевнив, що не хотів до початку чергової парламентської виборчої кампанії висловлюватися на дану тематику. Однак, змушений це зробити, оскільки уже втомився відповідати в індивідуальному порядку на запитання про слухи щодо його небажання балотуватися до Верховної Ради України наступної каденції.


"Хто і які б вигадки не розповсюджував з цього питання, запевняю вас, мої шановні земляки, я братиму участь у найближчих виборах до Верховної Ради!" - наголосив Віктор Развадовський.


На ці слова присутні на заході люди вибухнули багатотисячними схвальними вигуками й аплодисментами.


І це не дивно, адже у доробку Віктора Йосиповича, як повідали представники державної влади, органів місцевого самоврядування і, що найважливіше, десятки пересічних громадян, - чисельні добрі вчинки: як індивідуальні, так і у плані розвитку інфраструктури населених пунктів виборчого округу. Наприклад, ремонту доріг, освітніх, культурних та медичних закладів, підтримки учасників АТО/ООС, місцевих спортсменів, артистів, учнів і студентів тощо.


Мабуть, усвідомлюючи, що такого конкурента просто нереально перемогти у відкритому і чесному протистоянні, недоброзичливці Віктора Развадовського продовжують демонструвати те, на що гаразд. Маючи неконтрольований доступ до природних ресурсів (які, до речі, належать усім громадянам України), прикриття і потурання з боку влади, потужні фінансові капітали сумнівного походження та, як ми уже не раз у цьому пересвідчувалися, ненаситне бажання примножувати їх через безпосереднє входження у владу, наплювавши на безпеку працівників на своїх підприємствах, ігноруючи від безнаказаності чинне вітчизняне законодавство, розпочали недешеву брудну парламентську виборчу кампанію у Чуднівському виборчому окрузі. До того ж, задовго до її офіційного початку.


Хто переможе: народ і його обранець чи нувориші та бариги місцевого розливу - питання риторичне!


А урочиста частина святкування Дня міста, не зважаючи на негоду, завершилася запальним концертним виступом популярної української артистки і телеведучої Ольги Полякової, яка прибула до Чуднова на запрошення Віктора Развадовського відповідно до побажань місцевих жителів. До слова, це був її третій візит до Житомирщини за два календарні місяці.

Тарас ЖИЛА

Сторінки:
Нагору