БЕР
Четвер
28
12:34

Ірина Суслова: ​Агресивна політика Росії не залишила нам іншого шляху, ніж системно займатися енергозбереженням

Про це народний депутат України з фракції Партії «Блок Петра Порошенка» Ірина Суслова заявила в блозі «2016 рік: перемога над кризою» на «Ліга.нет». За її словами, 2016 рік став першим роком, коли Україна не купувала російський газ.

«Натомість вперше за останні 5 років НАК «Нафтогаз України» не отримував бюджетного фінансування та продемонстрував чистий прибуток в 21 млрд. грн. За рахунок ліквідації корупційних схем уряд навів лад на газовому ринку.


Задіявши програму надання «теплих кредитів», Кабмін дав зрозуміти тисячам українців, що модернізація держави починається з їхньої власної домівки. Більше 118 тис. домогосподарств, які отримали кредитну підтримку, зробили довгострокову інвестицію в своє майбутнє та в майбутнє своїх дітей. Поширення такої практики разом з початком роботи Фонду енергоефективності перетворять старий радянський житловий фонд на сучасне, зручне, а головне ощадливе у споживанні енергії помешкання», – відзначила Суслова.


Крім того, депутат підкреслила, що 2016 рік для України можна по праву назвати роком перемоги.


«Перемоги над кризою, збіднінням людей та стагнацією економіки. Уряд Володимира Гройсмана продемонстрував, що здатен адекватно відповісти на складні виклики, які стоять перед державою, та продемонстрував високі менеджерські здібності. Це дає нам надію на стабільний поступовий розвиток й нову якість життя громадян», – резюмувала Ірина Суслова.

Вчора

Сторінки:
Нагору