КВІ
Вівторок
16
17:14

​Анжеліка Лабунська: БПП і «Народний фронт» спровокували у державі нову політичну кризу

Український народ гостро відчуває ту політичну кризу, яка склалася на сьогодні у стінах Парламенту, адже нинішня влада проводить неправильну державницьку позицію у всіх галузях: бюджетній, соціальній, місцевого самоврядування. Уряд не продукує позитивної державної політики, скерованої на українського громадянина.

Навпаки: з кожним новим прийнятим Урядом та депутатами рішенням, рівень життя у державі тільки погіршується – впевнена голова Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Анжеліка Лабунська.


На її думку, нинішній склад Верховної ради вичерпав свій ресурс, і це добре розуміють у пропрезидентській фракції «Блок Петра Порошенка», адже за весь час свого президентства Петро Порошенко не виконав жодної своєї обіцянки, що, безумовно, негативно відобразилося на його рейтингу. Хоча сьогодні вже видно, як «радикали» голосують в унісон з провладними партіями.


«Зрозуміло, якщо 2,5 роки тому він обдурив український народ і на цьому обмані отримав 54% підтримки, то сьогодні він і його політична сила точно такої підтримки не мають. І зрозуміло, що він робитиме все, аби відтягнути вибори і придумуватиме такі меморандуми, на кшталт меморандуму Ляшко, БПП і «Народний фронт», - стверджує голова Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Анжеліка Лабунська і додає, що на її думку, зараз в Парламенті немає жодної єдності, і навряд чи буде, так як фракція Радикальної партії думає про свою політичну перспективу, а участь у коаліції може завдати удару по її репутації як опозиційної сили.


Анжеліка Лабунська впевнена, що зміна влади в Україні має відбутися лише виключно за рахунок виборів, однак їх не хоче Президент України, так як добре розуміє, що зважаючи на високі рейтинги ВО «Батьківщина», після виборів кардинально зміниться якісний та кількісний склад Верховної ради, а цього Порошенко допустити не може, оскільки втратить контроль над депутатами.

Вчора

Сторінки:
Нагору