БЕР
П'ятниця
29
08:47

​Ганебними протизаконними вчинками добро не творять!

Це знають навіть діти. Але не всі претенденти на кандидатство у народні депутати України. Ні шановний читачу, це - не обмовка. Саме претендент, оскільки статус кандидата громадяни України набувають після відповідного рішення Центральної виборчої комісії.

Однак, на Житомирщині у 67 Чуднівському одномандатному (мажоритарному) окрузі не зважаючи на це, у супереч вимогам вітчизняного законодавства, окремий ділок та його ходаки уже ведуть передвиборчу агітацію. До того ж не стільки аргументами за свого роботодавця, скільки наклепом та іншим брудом на адресу чинного народного депутата України. Тим самим, за Фрейдом, підсвідомо демонструючи людям своє визнання того, що нічого кращого навіть запропонувати, не кажучи про бажання і можливість зробити, не можуть.


А хотіння через завищену самооцінку, що базуються на товстому гаманці внаслідок присвоєння природних багатств, які, до речі, за Конституцією належать народу України, безжальної виснажливої експлуатації людей без створення безпечних умов праці для них, перешкоджає реальному сприйняттю сумної дійсності.


Відтак і приписують Віктору Развадовському безпідставні - "висмоктані з пальця" - звинувачення у крадіжках, корупції, бандитизмі... - тому, на що багата їхня збочена фантазія. При цьому ці фальстартові ходаки замовчують, що теперішнього народного депутата систематично перевіряли різноманітні контролюючі державні органи і не виявили у його діях жодного правопорушення! А також з їх вуст ані слова про те, що проти їхнього претендента у кандидати відкрито низку кримінальних проваджень. Попри це, позиціонуючи себе опозиціонером, він навіть спромігся зняти фільм "про себе благородного" на провладному телеканалі. Ба більше, серед його ходаків є й такі раби попередньої влади, які уже відбули термін ув'язнення за шахрайство та упіймані на хабарі в особливо великих розмірах. Що ж, як мовиться "ліс рубають - тріски летять".


Благо, народ України давно переріс цих лжеповодирів. І добре знає їм ціну. На жаль, щоб не опускатися до їх рівня, ще не все може сказати їм у вічі. А також тому, що таким "лозинським" досі не лише сходило з рук травмування і каліцтва на їхніх підприємствах не одного, за кількістю, складу футбольної команди із запасними гравцями, а й вогнестріли у компанії високопосадовців "правоохоронних" органів. Саме це, найпевніше, - той чинник, який допомагає правопорушникам уникати справедливого покарання. Поки що.


Та навіть без вироку суду "Іменем України", жителі Житомирської області, а не лише одного її районних центрів, добре знають про організацію роботи на підприємствах таких претендентів у кандидати, злочинне ігнорування на них правил техніки безпеки, кількість нещасних випадків і, навіть, чи були там травмування з летальними наслідками. Саме вони будуть таємним голосуванням обирати свого представника у Верховній Раді України. І, жодного сумніву, й цього разу виборці 67 Чуднівського одномандатного виборчого округу оберуть того, хто поправу найбільше заслуговує їх довіри. Ним, уже сьогодні без перебільшення можна твердити, виявиться Віктор Развадовський, який давно набув імунітету проти подібних брудних випадів на свою адресу нечистоплотних опонентів у "коротеньких штанцях". Зрештою, як і його виборець.


Можна скільки завгодно надувати щоки, трубити через своїх ходаків про те, що у Віктора Йосиповича з'явився потужний опонент, та підсумок - загальновідомий: бажаного результату не буде, адже для цього потрібно стати кращим за чинного народного депутата України, реалізувати більше від нього добрих справ, а не "язиком чесати, як мітлою мести"!


Не зрозумілим залишається тільки одне: це як маніакально треба прагнути публічної влади, щоб у гонитві за нею привселюдно проявляти свої найгірші якості - підступність, цинізм, здатність до зведення наглої брехні на свого потенційного політичного опонента, інші не гідні звання людини вчинки, аж до зневажання членів своєї команди внаслідок спонукання їх до дій з явними ознаками правопорушення. І не лише виборчого законодавства.


Не виключено, що така поведінка претендента у кандидати - результат недостатнього рівня освіти. Зокрема, правової. Мріяти про потрапляння у статусі парламентарія в єдиний законодавчий орган неньки-України з таким багажем, навіть за умови наявності у безсоромний спосіб нажитих величезних коштів і значних боргових зобов'язань - самогубство.


Та щоб це зрозуміти, потрібен не лише загальний високий рівень культури, а й природній розум - здатність об'єктивно і в комплексі оцінювати ситуацію, бути відповідальним бодай перед самим собою. Але, скидається на те, і з цим в "успішного підприємця-благодійника", претендента на кандидатство у народні обранці від 67 Чуднівського одномандатного виборчого округу не склалося.


А щоб допомогти йому швидше усвідомити пагубність своїх дій, рекомендую виборцям обласного центру, Житомирського, Любарського, Романівського та Чуднівського районів фіксувати таких ходаків-агітаторів на телефони, диктофони, відео- та фотокамери і оприлюднювати ці фото-, відео- й аудіозаписи через Інтернет, інформувати про такі випадки працівників поліції. Іншими словами - "виводити тараканів на світло", щоб країна знала своїх "героїв".


Олекса БУК

Вчора

Сторінки:
Нагору