КВІ
Четвер
25
12:48

​Іван Крулько: Рівень хабарництва та корупції в Україні продовжує рости

Рівень хабарництва та корупції в Україні зріс до 73% у 2018 році з 56% у 2016-му. Це майже утричі перевищує загальносвітовий показник. Про це свідчать дані PwC (аудитор «великої четвірки»).

Про які інвестиції та розвиток країни може йтися, якщо рівень хабарництва і корупції в українських організаціях таких масштабів і він продовжує рости?


Якщо хочемо розвитку, а не стагнації, треба докорінно змінювати систему управління, політичну, економічну моделі країни, судову систему, яка має бути незалежною від президента і політики, та укладати новий суспільний договір.

Вже у перші дні після перезавантаження влади треба встановити суспільний контроль за рішеннями суддів, дати нові повноваження опозиції та громадянському суспільству, і перевести всі системи управління на технологію Blockchain (детальніше в інфографіці і на економічному форумі).


«Нашою національною ідеєю, національною метою має бути побудова таких правил та порядків співжиття, які поміняють парадигму «виживає сильніший» на правило «живе та процвітає кожна людина», – на цьому наголосила лідер «Батьківщини» Юлія Тимошенко під час презентації «Нового курсу України», до обговорення якого запрошено експертів, фахівців та інтелектуалів нації.


Разом зможемо!


Іван Крулько, заступник Голови партії «Батьківщина»

Вчора

Сторінки:
Нагору