КВІ
П'ятниця
19
23:27

​Сидір Кізін: Кожен на своєму місці має продовжувати боротьбу, аби Україна стала дійсно незалежною

20 лютого 2017 року житомирські свободівці пройшли центром міста із запаленими свічками-лампадками в пам'ять про героїв Небесної сотні. Біля Свято-Михайлівського собору відбувся молебень за загиблими героями.

«Зараз настав уже той час, коли можна переосмислити події трьохрічної давності. Але все ж лишається незмінним те, що це була величезна втрата рідних і близьких мені людей. Кожен п’ятий – свободівець. Це люди, з якими ми пліч-о-пліч пройшли весь Майдан, боротьбу з тодішнім антиукраїнським режимом. І далі наші хлопці і дівчата продовжують гинути на сході, захищаючи Україну.


Сьогодні під час молитви ми всі дивились в очі нашій Небесній сотні. І найголовніше в цей момент – дати собі відповідь на питання, що ти зробив і що не встиг зробити для того, щоб нам не було соромно перед загиблими.


Тому зараз кожен на своєму місці має продовжувати боротьбу, аби Україна стала дійсно незалежною, і шоб ми здобули не тільки свободу, але й гідне життя на своїй, Богом даній землі», – зазначив голова Житомирської обласної організації ВО «Свобода», депутат обласної ради Сидір Кізін.


Від пам'ятної дошки Небесній сотні, що на фасаді церкви, активісти здійснили хід до меморіяльної дошки на майдан Корольова. У пам'ять про борців за державну незалежність України присутні запалили свічки-лампадки та вшанували їх хвилиною мовчання.

Сторінки:
Нагору