БЕР
П'ятниця
29
17:40

​На Рівненщині зменшуються черги у дитсадках

Рівненська область є однією з лідерів серед народжуваності в Україні. А тому створення додаткових місць у дитячих садках області стало одним із пріоритетних завдань голови Рівненської облдержадміністрації Олексія Муляренка.

«Наша область одна з небагатьох в Україні, яка може похвалитися позитивною динамікою народжуваності. А тому, як тільки мене було призначено на посаду, я оголосив, що працюватиму над збільшенням кількості місць у дитсадках. Ми планували, що цьогоріч створимо додатково 817 місць. Однак приємно констатувати, що нам вдалося перевиконати цей план та створити 836 місць», - розповів Олексій Муляренко.

За його словами, команді голови ОДА вдалося це зробити завдяки коштам, які виділялися з бюджету на завершення «заморожених» будівництв.

Голова ОДА констатує, що цьогоріч на будівництво та реконструкцію об’єктів освітньої сфери з обласного бюджету було спрямовано рекордну за останні три роки суму. Разом з цим Олексій Муляренко запевняє, що і в наступному, 2017 році, обласна влада теж робитиме все можливе, аби діти повноцінно розвивались.

Сторінки:
Нагору