БЕР
Четвер
28
16:46

​На Житомирщині побили керівника районної партійної організації ВО «Батьківщина»

На Житомирщині царює безвладдя і безкарність злочинців. Спроба людей захистити свої права розбивається об корумповану владу і бездіяльність деяких представників правоохоронних органів.

Так, 3 серпня 2017 року у Черняхівському районі, біля підприємства ДП «Головинський граніт», було побито голову Черняхівської районної партійної організації ВО «Батьківщина» Олександра Свірчевського.


Справа у тому, що до Олександра Свірчевського звернулися виборці та повідомили, що деякі працівники підприємства ДП «Головинський граніт» готують крадіжку з підприємства великої партії готової продукції – товарних блоків граніту. Коли Олександр Свірчевський 2 серпня був біля підприємства, він побачив, як на вантажному автомобілі ДАФ вивозять вкрадене. Після цього він визвав поліцію за телефоном 102. Поліція прибула на місце пригоди й зафіксувала факт незаконного вивезення продукції та встановила місцезнаходження автомобіля, який перевозив продукцію. Але за ніч блоки з граніту таки були викрадені, про що керівник Черняхівської «Батьківщини» повідомив поліцію відповідною заявою.


Коли 3 серпня Олександр Свірчевський приїхав на зустріч з виборцями біля ДП «Головинський граніт», а потім вирішив поспілкуватися з представниками підприємства про здійснену крадіжку граніту, на нього напали охоронці підприємства «Головинський граніт» та побили його. Також були нанесені пошкодження автівці Олександра Свірчевського. З відповідною заявою про побиття очільник місцевої «Батьківщини» звернувся до правоохоронних органів.


Розвиток подій біля підприємства ДП «Головинський граніт», де кримінальні елементи безкарно творять свої злочинні справи при «незрозумілій» бездіяльності місцевих правоохоронців, викликає гостре занепокоєння в Житомирській обласній партійній організації ВО «Батьківщина». Побиття голови місцевої партійної організації «Батьківщина» Олександра Свірчевського ми розцінюємо як спробу криміналу та корумпованої влади залякати партійців, аби активісти «Батьківщини» не втручалися в кримінальні оборудки місцевої мафії, довести мешканцям Черняхівського району, що кримінал і насильство підмінили сьогодні закон в регіоні.


Житомирська обласна партійна організація ВО «Батьківщина» вимагає від прокуратури та поліції Житомирської області провести розслідування факту побиття 3 серпня 2017 року керівника Черняхівської районної партійної організації ВО «Батьківщина» Олександра Свірчевського та притягнути до кримінальної відповідальності винних у цьому осіб.

Сторінки:
Нагору