БЕР
Четвер
28
21:08

На Житомирщині стартувала акція на підтримку вимог Опозиційного блоку

​ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК розпочав всеукраїнську мирну акцію зі збору підписів з вимогою до влади забезпечити виконання соціально - економічних і культурних прав та свобод громадян.

Головні вимоги опозиції: ПРИПИНИТИ ВІЙНУ І ПОВЕРНУТИ МИР В УКРАЇНІ; ЗАБЕЗПЕЧИТИ ПРАВО ГОВОРИТИ І СЛУХАТИ ВАШОЮ МОВОЮ; ПРИПИНИТИ ФАЛЬСИФІКАЦІЮ ІСТОРІЇ; ЗАБЕЗПЕЧИТИ ЛЮДЯМ ГІДНЕ ЖИТТЯ І РОБОТУ; ЗУПИНИТИ РЕПРЕСІЇ І НАСТУП НАЦИЗМУ.


У Житомирі, під час зустрічі з людьми, які прийшли підтримати вимоги ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ, лідер опозиціонерів Юрій Бойко підкреслив, що в рамках акції планується зібрати близько мільйона підписів по всій Україні.


«Зібрані підписи ми надамо владі, щоб вона кінець зрозуміла позицію громадян нашої країни. А люди хочуть, щоб влада забезпечила їм гідне життя, щоб вони відчували підтримку. Необхідно забезпечити справедливі пенсії, підтримати малий і середній бізнес. Зрештою, потрібно припинити спроби влади переписати історію. Курс країни повинен бути спрямований на забезпечення благополуччя людей, а не на виконання вимог зовнішніх кредиторів, які сьогодні практично керують нашою країною», - сказав Юрій Бойко.


Як зазначив керівник житомирських опозиціонерів, народний депутат Юрій Павленко, акція ОПОЗИЦІЙНОГО БЛОКУ вже в перший день привернула увагу жителів міста, які активно ставили свої підписи під вимогами опозиції.


«Сьогодні в першу чергу необхідно зупинити війну і повернути мир в Україні. Забезпечити гідні зарплати і пенсії, гідне життя кожній людині. Ми вимагаємо: зупинити агресію і радикальні дії, нав'язування якою мовою людям говорити і до якої церкви ходити. Шляхом заборон влада нічого не доб'ється. За допомогою зібраних підписів ми змусимо владу почути не тільки ОПОЗИЦІЙНИЙ БЛОК, але і мільйон громадян країни, які хочуть жити в кращій Україні», - підкреслив Юрій Павленко.


Сторінки:
Нагору