КВІ
Четвер
25
20:52

​Офіційні результати ЦВК: «Батьківщина» перемогла на виборах в ОТГ

Кожен третій українець сьогодні підтримує партію «Батьківщина», про що свідчить аналіз результатів чотирьох хвиль місцевих виборів у ОТГ. Про це у п’ятницю, 24 листопада, заявила лідер партії Юлія Тимошенко на прес-конференції у Києві, коментуючи офіційні результати виборів в ОТГ, оголошені Центральною виборчою комісією.

«Батьківщина» перемогла всіх фальсифікаторів Блоку Петра Порошенка, попри те, що ця кампанія була брудною та сфальшованою», – зазначила політик. За даними ЦВК, на виборах в ОТГ 29 жовтня (з довиборами 19 листопада) «Батьківщина» отримала 28% голосів виборців (від кількості депутатів, обраних від політичних партій).


«І це з урахуванням фальсифікацій на користь влади, політичних репресій та тиску. Люди бачать альтернативу в «Батьківщині» і вони знають, на кого сьогодні можна покладати сподівання щодо справжніх змін у країні», – наголосила Юлія Тимошенко.

Якщо просумувати дані ЦВК щодо результатів усіх виборів, які впродовж 2016 і 2017 років відбулися в новостворених об’єднаних територіальних громадах, «Батьківщина» має перше місце і набагато випереджає найближчого конкурента – БПП «Солідарність».


«Це і є реальна соціологія», – зазначила Юлія Тимошенко.

Вона закликала українців не вірити соціологічним агенціям, які переважно працюють за гроші та оприлюднюють сфальшовані в Адміністрації Президента рейтинги. Окрім того, лідер партії звернула увагу на безпрецедентну фальсифікацію виборів в ОТГ на користь БПП в Харківській області, де президентська партія здобула атиповий результат у 80%.


«Хто в це повірить? Ці показники тримаються лише на фальсифікації, яку забезпечила губернатор Харківщини Юлія Світлична, яку, за нашими даними, можуть висунути на голову Центральної виборчої комісії», – сказала Юлія Тимошенко.


Сторінки:
Нагору