КВІ
Четвер
18
14:07

​Володимир Арешонков: «Олевський синдром» має всі ознаки екологічного лиха поліського краю

Знову маємо черговий кривавий сигнал з Олевщини Житомирської області з застосуванням зброї, пораненнями і втратою людського життя.

Цей регіон з часом не стає безпечнішим для проживання, як про це запевняли мене керівники правоохоронних органів у відповідь на мої численні депутатські звернення і запити щодо наведення порядку в регіоні у зв’язку з нелегальним видобутком бурштину та засиллям кримінальних елементів.


Всесвітньо відомий письменник Марк Твен вважав відкриття золота в Каліфорнії найбільшим національним лихом Америки. Олевський синдром, на щастя, ще не має ознак «національного лиха» за Твеном, але має всі ознаки екологічного лиха поліського краю, де місцеві мешканці щохвилинно наражаються на небезпеку для життя і здоров’я.


Сьогодні на засіданні фракції буду звертатись до Прем’єр - міністра та Президента України щодо службової відповідності керівництва правоохоронних органів, прямий обов’язок яких забезпечення внутрішньої суспільної безпеки. Головним об’єктом цієї безпеки є громадянин України, його права і свободи. І не важливо, де мешкає такий громадянин, у Кончезаспі чи в Олевську.

Вчора

Сторінки:
Нагору