КВІ
П'ятниця
19
14:58

​Привітання Анжеліки Лабунської з Днем пам’яті та примирення та Днем перемоги над нацизмом

Свято зі сльозами на очах – саме таким ми пам’ятаємо з дитинства День перемоги, але сьогодні українці відзначають дві пам’ятні дати: День пам’яті та примирення та День перемоги над нацизмом.

В цей час більшість держав Європи та світу згадують страшне лихо ІІ світової війни 1939-1945 років, та ту криваву ціну, яку довелося заплатити людству за перемогу над нацизмом.


Україна більше за інших втратила на цій жорстокій війні, так як за різними оцінками істориків, вона забрала від восьми до десяти мільйонів українських життів. Ще кілька років тому кожен з нас був впевнений у тому, що для нашого народу то була остання війна, але ми жорстоко помилялися, адже колишні союзники стали нашими ворогами. І знову лютує полум’я війни на мирній українській землі, знову віддають своє життя за батьківщину найкращі сини українського народу.


Тому у цей святковий, але разом з тим скорботний день, я хочу привітати усіх воїнів-визволителів України. Наших сивочолих ветеранів, які мужньо боролися з ворогом в роки ІІ світової війни, учасників локальних конфліктів на території інших держав та їх хоробрих нащадків, що продовжують ратний подвиг дідів-прадідів на Сході України. Ви – справжні сини України, її гордість та втіха.


З надією на мир та з Богом у серці, щиро ваша – голова Житомирської обласної партійної організації ВО «Батьківщина» Анжеліка Лабунська

Вчора

Сторінки:
Нагору