КВІ
Субота
20
11:01

​У Києві оперативники затримали жінку за крадіжку гаманця у перехожої

Зловмисниця скористалася неуважністю киянки та вкрала особисті речі. Проте її дії вчасно помітили правоохоронці та затримали на місці злочину. Під час відпрацювання території Солом’янського району працівники карного розшуку столичної поліції помітили, як невідома на площі Вокзальній витягла із рюкзака перехожої гаманець.

Як повідомив начальник оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку поліції Києва Віталій Отрудько, поліцейські відразу зупинили зловмисницю та викликали слідчо-оперативну групу для документування події:


«У ході поверхневого огляду ми виявили гаманець із грішми, банківськими картками та документами на ім’я потерпілої. Речі повернули законній власниці, а з правопорушницею продовжили спілкуватися слідчі», - зазначив правоохоронець.


Жінку затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 31-річна мешканка Закарпатської області, яка раніше притягувалася до кримінальної відповідальності за аналогічні злочини.


Слідчим відділом Солом’янського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.

Вчора

Сторінки:
Нагору